Láttatok hamisítványt a nyaralás alatt? Meg is vettétek? Ha igen, fotózzátok le és küldjétek el nekünk, mert képeitekkel most nyerhettek!

A fenti fotót a HENT egyik munkacsoportjának vezetője készítette nyaralása során. A kép annyira jól sikerült, hogy meg is adta az ötletet a játék elindításához.

Nagy Nyári Hamisítvány-vadászat címmel fotópályázatot hirdetünk a No Kamu Facebook oldalán, ahova a nyáron látott hamisítványokról készült fotók beküldését várjuk. A kép készülhet belföldön, külföldön, nyaralás vagy miniszünidő alatt, munkából hazafelé menet, esetleg bevásárlás közben is, ábrázolhat hétköznapi, meglepő, vicces, váratlanul felbukkanó, botrányosan rosszul sikerült, sőt veszélyes hamisítványt, a lényeg, hogy a fotó saját, a téma pedig a hamisítás legyen.

A hamisítványokról készült fotókat a No Kamu Facebook oldalán tudjátok feltölteni. A beküldött pályaművek közül a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) szakmai zsűrije választ ki két nyertes képet.

Ha nincsenek hamisítványokról készült képeitek, akkor is érdemes velünk játszani!

Szavazzatok a feltöltött képekre, mert a HENT a legtöbb közönségszavazatot kapott kép beküldőjét közönségdíjjal honorálja, és a szavazók között is sorsol ki értékes nyereményt!

Nyeremények:

1 darab Police ékszer

1 darab Playboy óra

2 darab Tissot sporttáska

Beküldési határidő: 2012. szeptember 17.

Eredményhirdetés: 2012. szeptember 20.

Játsszatok velünk!