Év végén úgy döntöttünk, másokhoz hasonlóan kicsit mi is számot vetünk, és megnézzük, melyek voltak idén a legtöbbet olvasott híreink. Listán az injekciókba töltött Nutellától a hamis napszemüvegekig terjed. Figyelem! Visszaszámlálás!

   

   

10. Riadalmat okoztak a Nutella injekciók

Egészségügyi figyelmeztetést adtak ki a dubai hatóságok a helyi közösségi oldalakon felbukkant fotó kapcsán, amely injekcióba töltött Nutella krémet reklámozott. Az eredeti gyártó elhatárolódott a terméktől, a hamisító viszont viccesnek szánta.

Tovább olvasok!

9.  Megnyílt a kínai Hallstatt!

2011-ben nagy felháborodást keltett, mikor kiderült, hogy Kínában engedély nélkül megépítik az UNESCO világörökségi listáján szereplő festői osztrák falu, Hallstatt pontos mását. A turisztikai látványosságnak szánt hamisított kínai városka megnyitotta kapuit a látogatók előtt, sőt az eseményen az osztrák település polgármestere is részt vett.

Tovább olvasok!

8. Bezárt egy teljes kínai város

Gyakorlatilag az összes üzlet bezárt egy kínai városban, miután elterjedt a hír, hogy a helyi hatóságok hamisítás elleni razziába kezdenek. A városvezetés tagadta pletykát, a kereskedők viszont inkább nem nyitottak ki.

Tovább olvasok!

7. Jogdíjat szeretne az önjelölt nyugdíjas restaurátor

Jogdíjat szeretett volna kapni "alkotása" után az a spanyol hölgy, aki augusztusban egy Krisztus portré sajátos restaurálása okán vált híressé. Cecilia Gimenez azt követően fordult ügyvédekhez, hogy a templom elkezdett díjat szedni az Ecce Homo megtekintéséért.

Tovább olvasok!

6. Húszezernyi piros talpú akadt fenn a vámon

Minden a divathoz picit is értő személy tudja, piros talpú Louboutin cipőt viselni egyet jelent a minőséggel és a luxus érzésével. A Los Angeles-i hatóságok által lefoglalt több mint 20 ezer lábbelit azonban szerencsére senki sem fogja hordani.

Tovább olvasok!

Gyertek vissza holnap, és nézzétek meg, melyik volt az 5 legolvasottabb bejegyzésünk!