Igaz ugyan, hogy a hivatalos Apple termék még nem került forgalomba, az alábbi képek tanúsága szerint a kínai hamisítók már elkészítették a maguk iPad 3 verzióját. Ezüst hátlap, nagy kijelző és Android rendszer, ez minden, amit tud.

A fotókat a Gizmodo portál riportere készítette egy sanghaji műszaki cikk piacon. Mint írja, a helyszínen több üzlet kínálatában is megtalálta a táblagépet. A boltokban 9,7 inches kijelzővel iPad 3-ast, 7 inches kiadásban iPad 2-est, 5 inches kijelzővel sima iPad-et lehet kapni, amelyek egyike sem eredeti Apple termék.

  

A kamu táblagépen a jelzés a készülék hátoldalán az almás logó alatt fel van feltüntetve. Bár a műszaki termékek iránt érdeklődők jól tudják, hogy ilyen termék hivatalosan még nincs forgalomba, aki kevésbé követi a trendeket, az is rögtön kiszúrhat néhány egyértelmű jelet a hamisításra. Például, hogy a hátlap alján fel van tüntetve, hogy Android rendszer fut a gépen, ami a bekapcsolás után is egyértelmű válik, vagy, hogy a készülék oldalán MicroSD kártyaolvasó van beépítve, ami szintén nincsen az eredeti eszközökön. Végül, az ár is elég jó indikátor. Az említett piacon az iPad 3-as ára 600 és 4800 jüan között mozgott (USD 95 - 758), ebből az egyik túl olcsó, a másik már túl sok, az árkülönbség pedig elképesztően valószerűtlen.

   

(Via: Gizmodo)