Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis mezben játszottak a kolumbiai futballcsapat játékosai

Kolumbia egyik patinás labdarúgóklubja, az Independiente Santa Fe játékosai a hétvégi idegenbeli rangadón kénytelenek voltak koppintott szerelésben pályára lépni, mivel az illetékesek elfelejtettek gondoskodni az eredeti mezekről.

0 Tovább

Máris lekoppintották az új iPhone 5S-t

Alig néhány hét telt el a legújabb iPhone készülékek bemutatása óta, de máris megérkezett az első másolat. A hazánkban csak pénteken forgalomba kerülő Apple telefon másolata szégyentelenül hasonlít az eredetire, belsője azonban Androidot rejt.

0 Tovább

Nagy győzelmet aratott a Gucci a bíróságon

A világcég az év elején összesen 155 domain név tulajdonosait fogta perbe, mert azok hamisított Gucci-termékeket árultak, illetve közreműködtek azok eladásában. A floridai szövetségi bíróság döntése értelmében, az oldalaknak mennie kell, sőt hatalmas összegű kártérítést is fizetniük kell.

0 Tovább

Így gazdagodnak az illegális letöltések mögött álló kalózok

Az átlagos illegálisan tartalmakat letöltő felhasználók, talán úgy gondolják, hogy ebben az egészben semmi pénz nincs, hiszen ők ingyen jutnak hozzá az általuk megkívánt anyagokhoz. A valóság azonban, ennél jóval árnyaltabb, hiszen a háttérben állók nem pusztán felebaráti szeretetből osztják meg a legújabb hollywoodi filmeket, sorozatokat, illetve slágereket. Hogy pontosan miért is éri meg fenntartani a fájlcserélő oldalakat? Egy profi kalóz vallomása következik!

0 Tovább

Kínában már a benzinkutakat is koppintják

Másolt autóhoz, másolt benzinkút dukál, gondolhatta egy agyafúrt kínai vállalkozó, ugyanis azzal lepte meg Szecsuán tartomány lakóit, hogy egy hamis töltőállomást nyitott a napokban.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek