Másolt autóhoz, másolt benzinkút dukál, gondolhatta egy agyafúrt kínai vállalkozó, ugyanis azzal lepte meg Szecsuán tartomány lakóit, hogy egy hamis töltőállomást nyitott a napokban.

 

Kína a másolatok hazája, léteznek koppintott fülhallgatók, telefonok, autók, helikopterek, és most már van egy hamis benzinkútjuk is. Történt ugyanis, hogy Szecsuán tartomány egyik városának polgárai lelkesen várták az új Sinopec (Kína egyik legnagyobb olajvállalata) benzinkút átadását, de a nagy napon kénytelenek voltak azzal szembesülni, hogy nem az óriásvállalat nyitott töltőállomást, hanem néhány önmagát kreatívnak gondoló „vállalkozó” indította be hamis üzletét. Valószínűleg azt gondolhatták, hogy a helyi farmereknek fel sem fog tűnni, hogy nem a megfelelő helyen tankolnak, ha néhány karaktert megváltoztatnak a névben, illetve pár árnyalattal eltolják a Sinopec logójának színeit.

Számításukat azonban keresztülhúzták a dühös fogyasztók és a hatóságok, így a „hamis” benzinkút tulajdonosai kénytelenek voltak nevet változtatni, esetleges büntetésükről azonban még semmilyen hír nem érkezett. Mindenesetre bízunk benne, hogy legalább az általuk forgalmazott benzin eredeti forrásból származik!

via: jalopnik