Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Yahoo lekoppintotta a Gmailt?

A múlt hét folyamán a Yahoo levelezőszolgáltatásának 16. születésnapja alkalmából jelentősen újraformázta annak felületét. A lépéssel alaposan meglepték a rendszer 275 millió felhasználóját, persze nem csak azért, mert átalakítottak, illetve megszüntettek bizonyos szolgáltatásokat, hanem azért is, mert jórészük úgy véli, hogy az új felület egy szimpla Gmail koppintás.

0 Tovább

A legújabb kínai csemegék: rántott rókaszőr, vegyileg kezelt sertéshús

Persze a cím merő túlzás, mert egyetlen jó érzésű kínai sem szeretne rókaszőrt, vagy éppen csirke végbélnyílást a vacsorájába, ám szerencsétlenségükre Csiangszu tartomány gyanútlan lakói kérés nélkül is megkapták az említett undorító adalékanyagokat a sütőolajukba.

0 Tovább

Kína lekoppintotta az Apache helikoptert?

Az AH-64D típusjelzésű Apache helikopter a modern hadviselés egyik leghalálosabb fegyverének számít, és mivel az amerikai hadsereg leghatékonyabb eszköze, hétpecsétes lakat alatt őrzik a gépeket és az azokban használt technológiákat. Így igencsak meglepődhettek a szuperhatalom katonai vezetői, amikor a hétvégén egy tökéletesen épnek tűnő példányról készült fotóra bukkantak, egyenesen Kínából.

3 Tovább

A népszerű sorozat alkotói felveszik a kesztyűt

Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű, többszörös Emmy győztes, The Walking Dead című zombis-drámasorozat készítői úgy döntöttek, hogy szakítanak a hagyományokkal, és a jövőben nem késleltetik az új epizódok megjelentetését az első sugárzáshoz képest.

0 Tovább

Kiszagolhatóak lesznek a hamis parfümök

Svájci tudósoknak sikerült kifejlesztenie egy olyan "orrot", ami képes megkülönböztetni egymástól az eredeti és a hamis parfümöket.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek