Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Őszi szüret” a mosószer hamisítóknál

Néhány hete a fővárosban, a napokban pedig a Dél-Alföldön számoltak fel a NAV pénzügyi nyomozói egy-egy mosószer-hamisító üzemet. A két ügyben összesen 4,5 tonna hamis mosóport, több mint 32 000 liter folyékony mosószert, másfél ezer doboz hamis vízlágyítót, több ezer kilogramm alapanyagot, és a gyártáshoz használt eszközöket, csomagolóanyagokat foglaltak le. Tíz férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

1 Tovább

Hamis gyógyszert csempésztek a csomagokban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei mintegy 200 doboz és 2000 ampulla hamis gyógyszerkészítményre bukkantak a röszkei határátkelőhelyen egy autóbuszon.

0 Tovább

Két nagy hamis szállítmányt is elcsíptek a pénzügyőrök

Két jelentős hamis szállítmányt is elcsíptek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az elmúlt napokban. Vámosszabadi térségében két szlovák rendszámú kamionban mintegy 125 millió forintot érő hamisított konyhai eszközt találtak, míg egy közúti ellenőrzés során az M5 autópályán pedig 15 millió forint értékű hamis mosógél szállítmányra bukkantak

0 Tovább

Hamis Converse cipők egy kamionban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Vámosszabadi térségében 30 millió forint értékben, mintegy 15 ezer pár hamis sportcipőt foglaltak le egy szlovák kamionból.

0 Tovább

Többezer hamis gyógyszer őrizte a sofőrök álmát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei két tehergépjármű oldalkárpitjában és a sofőrök fekhelye alatt 22 millió forint értékben ötezer levél hamis gyógyszert találtak egy közúti ellenőrzés során.

A NAV által lefoglalt hamis tabletta

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek