Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis ruhákat foglalt le a NAV Nyíregyházán

2013. április 14-én délelőtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy vietnámi árustól több tucat hamis márkajelzésű ruházati termékeket - cipőket, melegítőket, kabátokat, pólókat, pulóvereket - foglaltak le 700 ezer forint értékben a nyíregyházi piacon.

Hamis pólók a piacon

0 Tovább

Hogyan ellenőrzi a NAV a reptéri szállítmányokat?

Egy 2012-es EU vámhatósági jelentés szerint többszörösére növekedett a kisméretű postai küldeményekben talált hamis termékek száma, melyeknek 36%-a hamis gyógyszer volt. Magyarországon mi a helyzet? Hogyan ellenőrzik a reptéri és cargo szállítmányokat? Valóban vannak ezekben elrejtett hamis gyógyszerek?

1 Tovább

Hatékonyabb NAV ellenőrzések

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a közúti ellenőrzései alkalmával új módszert vezetett be. Ezzel az ellenőrzéssorozattal az áfacsalást akadályozzák meg, és az elmúlt hetekben már több ezer hamis árut, jelöletlen élelmiszert sikerült lefoglalni és megsemmisíteni. A lefoglalt áruk értéke meghaladja a százmillió forintot.

0 Tovább

Félmilliárd forint értékű hamis zokni Rajkánál

Az elmúlt napokban mintegy másfél millió pár hamis védjeggyel ellátott zoknit foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Főigazgatóságának járőrei Rajka térségében.

0 Tovább

Angliába tartó hamis játékokat foglalt le a NAV

Közel 70 ezer darab hamis gyermekjátékot, köztük gitárt, kifestőt, kisautót és boomerángot foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Bulgáriából Angliába tartó tehergépjármű ellenőrzése során.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek