Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ciki a hamisítvány a fa alatt!

Ahogy közeleg az ünnep, egyre nagyobb lendületet vesz a karácsonyi bevásárlási láz. A kereskedők, főleg az interneten ontják ránk a kedvezőnek tűnő ajánlatot. Nem árt azonban ésszel vásárolni, hogy elkerüljük az átveréseket, épp ezért adunk néhány tanácsot, hogy idén ne kerüljön hamisítvány a fa alá.

0 Tovább

Hamisított okostelefonokat foglalt le a NAV

Csaknem száz hamisított okostelefont találtak egy román férfi csomagjában közúti ellenőrzés során a pénzügyőrök Nagylak közelében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.

0 Tovább

Hamis alsónadrágokat foglalt le a NAV

Több mint 330 ezer darab hamis boxer alsót foglaltak le a Nemzeti Adó- És Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópálya győri pihenőjénél. A hamisítványok - lásd videó alább - összértékét 331 millió forintra becsülik.

0 Tovább

Illegális e-cigarettát foglalt le a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, és a gyógyszerészeti szakhatóságok illegálisan üzemelő elektromos cigarettagyártó vállalkozást lepleztek le a fővárosban. Az ellenőrzés során 44 millió forint értékben foglaltak le e-cigaretta töltéséhez használható különféle anyagokat.

Illegális e-cigi üzem Budapesten

0 Tovább

Ötmillió forintnyi hamis mosószert foglaltak le Budapesten

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának pénzügyőrei egy elégedetlen vásárló bejelentése alapján ellenőrzést tartottak egy Budapesten található bevásárlóközpontban, ahol több mint 1600 darab különféle hamisított mosószert foglaltak le összesen 5 millió forint értékben.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek