Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már az Apple alkalmazottakat is hamisítják

Persze csak tréfából, Tyler Fischer, amerikai komikus ugyanis négy különböző Apple üzletben is megviccelte a vásárlókat azzal, hogy az almás márka alkalmazottjának adta ki magát.

0 Tovább

Borzasztó koppintáshoz még szörnyűbb reklám dukál

Sokat gondolkodtunk, hogy miképpen zárhatnánk méltóan a blog 2013-as évét, aztán minden tervezést felülmúlóan egyszer csak szembe jött velünk az alábbi videó, és rögtön tudtuk, hogy megvan amit kerestünk! Egyszer már beszámoltunk a legújabb iPhone koppintásáról a Goophone-ról, azonban úgy tűnik hogy trónfosztás történt a legotrombább másolatok trónján, mivel a japán Iosys a napokban piacra dobta Iophone 5 néven az iPhone 5c ihletésű telefonját. A folytatásban megnézhetitek a szörnyű készülék még borzalmasabb reklámját!

0 Tovább

Csereprogramot hirdet az Apple a hamis adapterekre

Az elmúlt hónapban többször is beszámoltunk arról, hogy hamis iPhone töltők súlyos áramütéseket okoznak világszerte. Miután egy tragikus esetben a hamisítvány használata halálos áldozattal járt, a kaliforniai cég alapos vizsgálatokat indított, és hogy megelőzze a további sérüléseket csereprogramot hirdetett a hamis adapterekhez.

0 Tovább

Újabb hamis töltő okozott áramütést!

Bő egy héttel azt követően, hogy bejárta a világsajtót a hír, miszerint halálos áramütést szenvedett egy fiatal kínai nő miközben töltőn lévő iPhone telefonján telefonált, egy újabb hasonló hír került nyilvánosságra. Egy férfi azonos körülmények között szenvedett balesetet. Mindkét esetben felmerült a gyanúja annak, hogy az iPhone készülékek töltője hamis lehetett.

Áramütést okozó hamisítvány?

0 Tovább

Hamis lehetett a halálos áramütést okozó iPhone

Bejárta a világsajtót a hír, hogy egy fiatal kínai nő halálos áramütést szenvedett, miközben töltőn lévő iPhone készülékén telefonált. Szakértők szerint egy ilyen áramütés valószínűsége elég csekély, de ha a készülék vagy valamely alkatrésze nem eredeti, nő a balesetveszély kockázata.

A 23 éves Ma Ailun tragédiáját fokozza, hogy a fiatal nő augusztusban készült férjhez menni. Az Apple az esetet követően bejelentette, teljes körűen együttműködik a rendőrséggel, és maximálisan kivizsgálja a haláleset körülményeit, valamint a gyártó készülékének érintettségét.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek