Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kínai vállalkozó lépne Steve Jobs örökébe

Fekete póló, sportcipő, farmer, technológiai víziók - ismerős? Nem, nem Steve Jobs lépett színpadra, hogy egy újabb csúcstechnológiás mobilt mutasson be, hanem Lei Jun, milliárdos kínai vállalkozó, aki igyekszik magát úgy pozícionálni, hogy a néhai Apple vezér örökébe léphessen.

Lei Jun színpadon

0 Tovább

Megérkezik a csomag és már tudod, hogy átvertek!

Melyik a kisebbik rossz? Ha az internetes rendelés után kézhez vett termék hosszas szemrevételezés válik gyanússá, vagy ha megérkezik a csomag, és azonnal tudod, hogy csúnyán átvertek? Mai bejegyzésünkben az utóbbira mutatunk példát: hát így kell kinéznie egy iPhone 5 csomagolásának?!

0 Tovább

Apple Store? Nem, ez egy A ple Sto e!

A Kínában működő hamis Apple szaküzletek után most Mianmaron bukkant fel egy üzlet, ami az almás cég hivatalos üzletének álcázza magát. Igen ám, de az iTab néven működő bolton kissé szokatlan a kiírás.

0 Tovább

Jogsértésért büntették meg az Apple-t Kínában

Összesen 730 ezer jüan összegű kártérítés megfizetésére kötelezte a kínai bíróság az Apple-t, miután helyi írók könyveik illegális terjesztése okán pert indítottak a cég ellen.

0 Tovább

Átverték az Apple-t: eredetire cseréltették a hamisítványokat

Az Apple hibás termékekre vonatkozó termékcsere rendszerével visszaélő kereskedőket vettek őrizetbe Kínában. Az illegális kereskedők hamis iPhone telefonokat küldtek a gyártónak, kérve, hogy az állítólag hibás darabokat cserélje újra. A gyanúsítottak 400 ezer jüan értékű hamisítványt próbáltak így eredetire váltani, majd eladni.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek