Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Százezer életet követel évente Afrikában a gyógyszerhamisítás

Közös nyilatkozatot fogadott el négy afrikai ország first ladyje: erősítik az együttműködést az egyre terjedő gyógyszerhamisítás elleni harcban.

0 Tovább

Így nyomoz egy gyógyszergyár a hamisítók után!

Közzétett egy izgalmas kisfilmet a világ legtöbbet hamisított gyógyszerének gyártója arról, hogyan nyomoz a hamisítók után: beépített ügynökök, lehallgatott telefonok, villámgyors laborelemzések, pont, mint egy igazi krimiben.

0 Tovább

Többezer hamis gyógyszer őrizte a sofőrök álmát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei két tehergépjármű oldalkárpitjában és a sofőrök fekhelye alatt 22 millió forint értékben ötezer levél hamis gyógyszert találtak egy közúti ellenőrzés során.

A NAV által lefoglalt hamis tabletta

0 Tovább

Hogyan ellenőrzi a NAV a reptéri szállítmányokat?

Egy 2012-es EU vámhatósági jelentés szerint többszörösére növekedett a kisméretű postai küldeményekben talált hamis termékek száma, melyeknek 36%-a hamis gyógyszer volt. Magyarországon mi a helyzet? Hogyan ellenőrzik a reptéri és cargo szállítmányokat? Valóban vannak ezekben elrejtett hamis gyógyszerek?

1 Tovább

Melyiket vennéd be?

Eredeti? Hamis? Melyiket venné be? - teszi fel a kérdést a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) által 2013. március 6-án indított gyógyszerhamisítás elleni kampány. Az akció az online gyógyszervásárlás veszélyeire hívja fel a figyelmet, és hasznos tanácsokkal segít az illegális, és veszélyes szerek elkerülésében.

1 Tovább
«
12345

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek