Kína messze földön híres arról, hogy minden terméket hamisít, ami valaha is piacra került. Egy 28 éves fiatal farmer azonban új szintre emelte a hamisítást: fémhulladékból épített saját Lamborghini ritkaságot.

A Reventon névre keresztelt modellből a Lamborghini összesen 21 darabot értékesített. Az 1,7 millió dollárba kerülő autóritkaságból kettő került forgalomba Ázsiában. Ezek száma nőtt most háromra azzal, hogy egy 28 éves helyi fiatalember az eredeti formatervezést követve elkészítette a jármű utánzatát. Wang Jian kalkulációi szerint 12 ezer dollárt költött autójára, amelyet használt autóalkatrészekből rakott össze és fémhulladékból kalapált a kívánt formára. Az autó alvázához egy Volkswagen Santana szolgáltatta az alapot, míg a motor egy Nissan kisteherautóból származik.

A kocsira, ahogy a képeken is látszik erősen ráfér még a csinosítás. Ütött-kopott ipari jellege azonban nem is baj, hiszen tulajdonosa - akinek egyébként nincsen jogosítványa, így forgalomban nem is használhatná az autót - gazdálkodóként vetőmagokat és növényvédő-szereket szállít vele.

(Via: inSign.com)