Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Iskolai tantárggyá válhatnak Amerikában a szerzői jogok

Iskolai tananyaggá tenné az Egyesült Államokban egy csoport a szerzői jogok fontosságát.

0 Tovább

Parfümgyártót perel a Prada

Úgy tűnik, hogy ezúttal túl messzire ment egy designer ihletésű parfümök utángyártásával foglalkozó cég, ugyanis olyannyira sikerült felbőszíteni legújabb termékükkel a híres olasz divatházat, a Pradat, hogy az keresetet nyújtott be ellenük a bíróságon.

0 Tovább

Kalóz körökben használatos fogalmak találhatóak a népszerű torrent kliensben

Az elmúlt években a népszerű uTorrent programot fejlesztő BitTorrent Inc. mindent megtett azért, hogy lerázza magáról a kalózkodás vádját, és ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, eddig sikeres is volt az ez irányú munka. A torrentfreak a napokban azonban kalóz kifejezéseket talált a letöltő szoftverben, amik jelentős kérdőjeleket hagynak maguk után.

0 Tovább

Lézertechnológiával a hamisított gyógyszerek ellen

Szakértők szerint egy lézert használó fejlesztés megkönnyíthetné a hamis gyógyszerek elleni harcot, amik hétszázezer életet követelnek minden évben és több ezer milliárd forintos bevételkiesést okoznak a gyógyszercégeknek is.

0 Tovább

Ölelkeznek az ellenfelek a kasszasiker kamu plakátján

Egy kínai filmszínház véletlenül egy rajongó által készített kamu poszterrel hirdette a legújabb hollywoodi kasszasikert, a Thor: sötét világ című filmet. A felhasznált hamis plakáton a filmben egymásnak feszülő hősök, Thor és Loki boldogan simulnak egymáshoz, mintha csak a Titanic orráról figyelnék a habokat.


0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek