Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kezelik Oroszországban a hamisítást?

Bulldózer hajtott át Oroszországban több mint száz darab hamis iPhone készüléken, hogy elejét vegyék ezek forgalomba kerülésének. Bár a hamisítványokat kíméletlenül megsemmisítették, a hamisító nevetségesen alacsony büntetést kapott.

0 Tovább

Kolumbia nemzeti szimbólumát is hamisítják!

Kolumbia nem nemzeti szimbólumai között számon tartott fejfedőt kínai hamisítók másolják. Egy politikus kampányt indított a Vueltiao védelmében.

2 Tovább

Korai még temetni a zenei CD-ket - tizenkét mázsa hamisítványt találtak

Úgy tűnik, a zenei CD-k, köszönik, jól vannak és kelendőek, hiszen valakiknek megéri a hamisítás kockázata is. Az eddigi legnagyobb illegális, Angliába tartó szállítmányt foglalták le a manchesteri repülőtéren.

Az észak-angliai repülőtér vámosai mintegy negyedmillió font értékű szállítmányra bukkantak a Hong Kong-ból küldött csomagok között. A vámhatóság munkáját a BPI és IFPI zenei jogvédő szervezetek segítették az akció során. Az 1200 kilós szállítmány egy olyan konténerben utazott, amelyben a papírok szerint autókba szánt mp3 lejátszóknak kellett volna lenniük. Valójában több előadó sokezer hamis CD-je fogadta a vámügyi nyomozókat.

0 Tovább

16 millió dollárnyi hamis bourdeaux-i fogás Kínában

Ha eredeti lenne, a piacon 16 millió dollárt érne az a 10.000 palacknyi hamis Chateau Lafite (first-growth, azaz első osztályú eredet megjelöléssel ellátott bordeaux-i, az árverések kedvence), melyet a kínai Zhejiang tartományban foglaltak le a héten.

0 Tovább

Ne vegyen bizonytalan forrásból származó növényvédőszert!

A Növényvédőszer-gyártók és Importőrök Szövetsége Egyesülete ismét kampányt indított a hamisított vagy illegálisan forgalmazott növényvédőszerek használata ellen. Alább a szervezet kampányplakátja látható a gazdák számára adható legfontosabb betartandó tanácsokkal.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek