Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zeneszolgáltatást indít Kim Dotcom

A hírhedt MegaUpload alapító az immáron legális alapokon nyugvó Mega fájlmegosztó után a zeneszolgáltatói piacon is megvetné a lábát, a napokban ugyanis elindította Baboom névre hallgató oldalát. Igaz, hogy az online boltban egyelőre még csak egyetlen album, a sajátja található és az is ingyenesen tölthető le.

0 Tovább

A letöltő oldalak növelik az alacsony költségvetésű filmek forgalmát?

Egy tanulmány szerint a kisebb filmprodukciókat hátrányosan érintette, hogy a hatóságok bezáratták a Kim Dotcom féle Megauploadot.

0 Tovább

Dotcom lesz a királyi ajándék!

A fél világ a brit Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermekének érkezésére vár, ám a nagy izgalomban, az új-zélandi miniszterelnöknek azért volt ideje viccelni a születendő trónörökösnek szánt ajándékkal.

Dotcom Twitteren reagált a miniszterelnöki viccre

0 Tovább

Törölték az európai felhasználók Megaupload fájljait

Twitter bejegyzések sorozatában ostorozta Kim Dotcom a LeaseWeb szerverszolgáltatót, miután kiderült, hogy utóbbi törölte a Megaupload által korábban bérelt 630 szerver tartalmát. A szolgáltató szerint egy évig senki nem mutatott érdeklődést a szerverek iránt, a cégnek viszont komoly anyagi teher ezek bevétel nélküli fenntartása.

0 Tovább

Tech óriásokat perelne Kim Dotcom

Visszavágna az őt ért "sérelemért" és szerzői jogsértési pert indítana Kim Dotcom olyan technológiai nagyágyúk ellen, mint a Twitter, a Google vagy a Facebook. Dotcom szerint ezek a cégek, és még számos másik jogtalanul használnak egy általa levédetett kétlépcsős biztonsági szabadalmat.

Dotcom Twitter oldalán hozta nyilvánosságra szándékait

0 Tovább
«
12345

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek