Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb hamis töltő okozott áramütést!

Bő egy héttel azt követően, hogy bejárta a világsajtót a hír, miszerint halálos áramütést szenvedett egy fiatal kínai nő miközben töltőn lévő iPhone telefonján telefonált, egy újabb hasonló hír került nyilvánosságra. Egy férfi azonos körülmények között szenvedett balesetet. Mindkét esetben felmerült a gyanúja annak, hogy az iPhone készülékek töltője hamis lehetett.

Áramütést okozó hamisítvány?

0 Tovább

Így nyomoz egy gyógyszergyár a hamisítók után!

Közzétett egy izgalmas kisfilmet a világ legtöbbet hamisított gyógyszerének gyártója arról, hogyan nyomoz a hamisítók után: beépített ügynökök, lehallgatott telefonok, villámgyors laborelemzések, pont, mint egy igazi krimiben.

0 Tovább

Hamis a 40 ezer darab antikvitás a kínai múzeumban!

Kínában a közelmúltban bezártak egy múzeumot miután kiderült, közel 40 ezer darabból álló, hivatalosan antikvitásokat bemutató kollekciója hamisítvány. A 2010-ben megnyitott intézmény császárkori vázáit például modern rajzfigurák ékesítik.

Hamis antikvitás

0 Tovább

Hamis katonai egyenruhák Egyiptomban

Szállítólevele szerint háztartási dekorációs kellékeket tartalmazott a konténer, a röntgen azonban mást mutatott… Az Egyiptomban lefoglalt konténerből hamis katonai bakancsok, sátrak, pisztolytáskák is előkerültek.

Egyiptomi katonák (A kép csak illusztráció.)

0 Tovább

Hamis lehetett a halálos áramütést okozó iPhone

Bejárta a világsajtót a hír, hogy egy fiatal kínai nő halálos áramütést szenvedett, miközben töltőn lévő iPhone készülékén telefonált. Szakértők szerint egy ilyen áramütés valószínűsége elég csekély, de ha a készülék vagy valamely alkatrésze nem eredeti, nő a balesetveszély kockázata.

A 23 éves Ma Ailun tragédiáját fokozza, hogy a fiatal nő augusztusban készült férjhez menni. Az Apple az esetet követően bejelentette, teljes körűen együttműködik a rendőrséggel, és maximálisan kivizsgálja a haláleset körülményeit, valamint a gyártó készülékének érintettségét.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek