Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Illemhelyen készül a hamis szójatej

Az alábbi videó tanúsága szerint mindenféle higiénés követelményt mellőzve a mellékhelyiségben keveri ki a hamisító a hamis szójatejet. Kínában a melamin botrány miatt megugrott a kereslet a szójatej iránt, és erre a keresletre a hamisítók is reagáltak.

Botrányos képsorokkal indul az alábbi videó, amelyben az arcát is vállaló hamistó konkrétan a WC-re helyezett vödörben keveri ki a hamis szójatejet. Az italnak a szójababhoz vajmi kevés köze van, kerül viszont bele keményítő, meleg víz, vanília aroma és még néhány mesterséges ízesítő. Az így elkészült keverék a hamisító szerint iható, és ami a legfőbb olcsó is. Utóbbi miatt pedig könnyedén el tudja adni a lakhelye környékén az élelmiszerkereskedőknek.

0 Tovább

Facebookon szervezett bevásárló napot a hamisító

Facebook profilján keresztül értékesített hamis ruházati cikkeket az a brit férfi, akit a napokban ítélt felfüggesztett szabadságvesztésre a bíróság. A kereskedő ismerősei körében még bevásárló eventet is meghirdetett.

0 Tovább

Borhamisító a Michelin-csillagos séf?

Hamis bor értékesítésével vádolják amerikai egyik sztárszakácsát, akinek étterme két Michelin-csillagot is kapott. Charlie Trotter állítólag egy nagyobb palack hamis Domaine de la Romanée-Conti bort adott el vevőinek.

Több mint 46 ezer dollárt fizetett a palack Burgundyért az a gyűjtő pár, aki hamisítással vádolja a híres szakácsot. A házaspár 2012 nyarán ebédelt Charlie Trotter Charlie Trotter's nevű éttermében, amely bezárásáig Chicago nevezetességének számított. Az étterem ugyanis korábban két csillagos minősítést kapott a Michelin Guide-tól. (Az átmeneti bezárásra egyébként azért került sor, mert Trotter egyetemi tanulmányokat kívánt folytatni a főzés helyett.)

0 Tovább

Többezer hamis gyógyszer őrizte a sofőrök álmát

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei két tehergépjármű oldalkárpitjában és a sofőrök fekhelye alatt 22 millió forint értékben ötezer levél hamis gyógyszert találtak egy közúti ellenőrzés során.

A NAV által lefoglalt hamis tabletta

0 Tovább

Messi és Jolie egy csapágyhamisítás elleni reklámban?

Valószínűleg az egyik legfurább hamisítás elleni kampányfilm az URB Group hamisítás elleni kisfilmje, amit valaha láttunk. Vajon a háziasszonyok tényleg a csapágyas konyhai eszközök miatt morcosak? Mit keres Lionel Messi, Angelina Jolie és Jason Statham egy csapágy reklámban és vajon fizettek nekik ezért?

A hamis csapágyak veszélyeire hívná föl a figyelmet az URB Group hamisítás elleni kampányfilmje, amelyre az imént bukkantunk rá a legnagyobb videómegosztó portálon. A kisfilm két ötlettel is operál, amik önmagukban jók lehetnének, de az egész produkció mégis zavaros és nagyon fura.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek