Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megérkezik a csomag és már tudod, hogy átvertek!

Melyik a kisebbik rossz? Ha az internetes rendelés után kézhez vett termék hosszas szemrevételezés válik gyanússá, vagy ha megérkezik a csomag, és azonnal tudod, hogy csúnyán átvertek? Mai bejegyzésünkben az utóbbira mutatunk példát: hát így kell kinéznie egy iPhone 5 csomagolásának?!

0 Tovább

Így lesz pillanatok alatt Adidas a kínai hamisítványból

Érdekfeszítő bemutatót találtunk az interneten, melyben egy orosz úriember lerántja a leplet a trükkről, amelynek használatával a csempészek megpróbálják átjuttatni a határokon a hamis sportcipőket. Videó a folytatásban.

0 Tovább

Kínai rabszolgák gyártották a hamis Chanelt Oroszországban

Gyakorlatilag rabszolgasorban élt és dolgozott az a 100 kínai munkás, akik egy Oroszországban leleplezett hamisító üzemben gyártották a hamis Chanel cipőket. A helyszínen 3600 pár hamis lábbeli került elő.

0 Tovább

Pelenka és egészségügyi betét hamisítók buktak le Kínában

Közel húsz millió darab kész és félkész hamisítványt foglaltak le a kínai hatóságok, amikor őrizetbe vettek 43, pelenkák és női higiénés termékek hamisításával gyanúsított személyt.

Februárban indult az akció, amelynek eredményeként a gyermekeknek és nőknek szánt higiénés termékeket, pelenkákat és egészségügyi betéteket hamisító üzemeket leleplezték.

0 Tovább

Hamisítvány? Tűzre vele!

Újabb demonstratív megsemmisítő akciót hajtott végre Kína: összesen 21 millió font értékű hamis terméket égettek el, hogy ezzel is bizonyítsák az ország jogvédelmi elkötelezettségét.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek