Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apró különbségeken bukik meg a hamis Galaxy S4

Még csak áprilisba került forgalomba, de máris értékesítik a Samsung Galaxy S4 hamis verzióit. Az alábbi termék összehasonlítós videóból kiderül, néha a hamisítvány egészen apró különbségekből ismerhető csak fel.

Hamis vs. Eredeti

0 Tovább

Szalagos kazettából lesz az akcióhős?

Az elmúlt években a Transformers filmek alaposan felpörgették a játékpiacon is a robottá alakítható autók iránti érdeklődést. Az eredeti játékok mellett persze se szeri, se száma a koppintásoknak. Erre mutatunk néhány példát!

0 Tovább

Petíció a hamis malária gyógyszerek ellen!

A Dutch Malaria Foundation szerint minden ötödik percben meghal egy gyermek a hamis malária elleni gyógyszerekkel való kezelés eredményeként. Az alapítvány petíciót indított a hamisítványok gyártása ellen, amelyben követeli, hogy a nemzeti kormányok szenteljenek nagyobb figyelmet a problémának.

0 Tovább

Kicsi és lukas a hamis óvszer

Megközelítőleg 110 millió (!) darab hamis óvszert foglaltak le Ghánában a közelmúltban. A hamisítványokról megállapították, hogy anyaguk lukacsos, könnyen szakad, ráadásul méretük kicsi is. Még valami, az eredeti gyártó nem is exportál Ghánába óvszereket.

Be Safe óvszerek

1 Tovább

Hamis órákkal üzletelt a punk banda énekese

Letartóztatták egy amerikai punk banda, a Forever the Sickest Kids énekesét, miután hamis Rolex órákat próbált meg értékesíteni. A zenész közleményben kért elnézést tettéért.

(Forrás: facebook.com/ForeverTheSickestKids)

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek