Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hamis Ferrarikat készítő bandára csapott le a spanyol rendőrség

A nyaralások során egyáltalán nem ritka, hogy utcai vagy tengerparti árusok időről-időre hamis órákat, táskákat vagy egyéb márkásnak hazudott kiegészítőket tukmálnak az üdülőkre. Arra azonban eddig senki sem gondolt, hogy a kedvelt üdülőhelynek számító Spanyolországban egy bűnbanda ennél jóval magasabb szintre emeli majd az "ipart", és méregdrága sportkocsik hamisításába kezd.

0 Tovább

Csereprogramot hirdet az Apple a hamis adapterekre

Az elmúlt hónapban többször is beszámoltunk arról, hogy hamis iPhone töltők súlyos áramütéseket okoznak világszerte. Miután egy tragikus esetben a hamisítvány használata halálos áldozattal járt, a kaliforniai cég alapos vizsgálatokat indított, és hogy megelőzze a további sérüléseket csereprogramot hirdetett a hamis adapterekhez.

0 Tovább

Miről ismerhető fel egy hamis okostelefon?

Érdekes videóra bukkantunk a legnagyobb videó megosztó oldalon. A készítő a filmben összehasonlít egy eredeti és egy hamis HTC One okostelefont, majd megmutatja, hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál, ha nem akarunk hamisítvánnyal a zsebünkben távozni.

0 Tovább

A Microsoft saját weboldalait vádolta meg kalózkodással

Manapság annyira sok illegális, kalóz tartalom található az interneten, hogy az olyan nagy jogtulajdonosok, mint például a Microsoft, nem engedhetik meg maguknak, hogy emberi erővel derítsék fel az egyes eseteket. Így ezek a cégek, köztük a szoftveróriás is, automatikusan működő szolgáltatásokat vesznek igénybe, hogy a Digital Millenium Copyright Act-ra (DMCA) hivatkozva eltávolítási kérelmeket nyújthassank be a kalóz oldalak ellen. A Microsoft automata kérvényezője, a LeakID, a napokban viszont egy megmosolyogtató hibát okozott, a cég oldalait próbálta meg töröltetni a Google adatbázisából.

0 Tovább

A legnagyobb filmes koppintások

Hogy egy kicsit vidámabban induljon a hét, ezúttal egy meglehetősen vicces összeállítással készültünk, nagy költségvetésű amerikai filmstúdiók sikerfilmjeinek, olcsó koppintásait mutatjuk be.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek