Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az amerikai telekommunikációs óriás új szabadalma végleg megállíthatja az illegális letöltőket

Az Egyesült Államok legnagyobb internetszolgáltatójának számító AT&T olyan technológiát jegyeztetett be szabadalomként, amellyel a jövőben könnyen kiszűrhetővé válnak majd a fájl-megosztók a hálózatukból.

0 Tovább

Orosz blokkolástól tart a Wikipédia

Oroszországban augusztus elsején lép hatályba egy új kalózkodás elleni törvény, amely blokkolhatóvá teszi az illegális tartalmakat kínáló weblapokat. A Wikipédia orosz csoportja szerint a törvény teoretikusan alkalmas arra, hogy a szabad enciklopédia oldalait is elérhetetlenné tegye.

0 Tovább

Követi a fájlcserélőket az amerikai netszolgáltató szabadalma

Az amerikai AT&T internetszolgáltató szabadalmaztatott egy forgalomfigyelő rendszert, amely pontosan képes követni a BitTorrenten és más fájlcserélő rendszereken zajló forgalmat. A technológia megmondja, melyik fájl valódi, hányszor, hogyan és ki töltötte le.

A technológia szabadalmi ábrája

0 Tovább

Először kapcsolnák le francia internetező internetkapcsolatát

Furcsa időzítéssel, első alkalommal rendelte el a francia bíróság, hogy kalózkodás miatt átmenetileg függesszék fel egy internetező internetelérést. Az időzítés azért szokatlan, mert a közelmúltban derült ki, hogy a kormány megszüntetné a kalózkodás szankcionálásának ezen lehetőségét.

0 Tovább

Ciki a hamisítvány a fa alatt!

Ahogy közeleg az ünnep, egyre nagyobb lendületet vesz a karácsonyi bevásárlási láz. A kereskedők, főleg az interneten ontják ránk a kedvezőnek tűnő ajánlatot. Nem árt azonban ésszel vásárolni, hogy elkerüljük az átveréseket, épp ezért adunk néhány tanácsot, hogy idén ne kerüljön hamisítvány a fa alá.

0 Tovább
«
1234

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek