Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minikutya - Nem hiszel a szemednek!

Ahogy a közösségi oldalunkon már elhintettük, ma folytatjuk sorozatunkat az egészen meglepő, furcsa, vicces kínai hamisítványokról. (A korábbi gyűjtést itt, itt és itt nézhetitek vissza) Nem is húzzuk tovább a szót, nézzétek, de úgysem hisztek a szemeteknek!

1. Nem szeretnénk tudni, hogy kutyaburger is kapható-e...

2. Hej cica!

0 Tovább

Erőtlen szuperhősök és csúf hercegkisaasszonyok

Kínai játékhamisítványokat találtunk csokorba szedve az egyik internetes oldalon. Mint a hamisítványok többségén, itt is jellemző a rossz angolság, a rosszul betűzött név, elírás - mintha csak bemutató anyagként szolgálna: ilyen a hamisítvány. Nem csupán ez a gond ezekkel, hanem az is, hogy ki tudja, milyen festékkel, milyen anyagokból készülnek, egy napnál tovább tartanak-e, arról nem is beszélve, vajon nem ártalmasak-e a gyerekek egészségére?

Transformer a jéghegy ellen...

0 Tovább

Facebook, Twitter dizájnt másolnak a kínaiak

Bizony a kínai hamisítók nem csak fizikai termékek márkaneveit és formatervezését másolják, de minden gond nélkül utángyártják a legnagyobb közösségi weboldalak megjelenését is. A The Raw Feed jóvoltából íme egy összeállítás a Facebook, a tumblr, a Groupon, a Twitter, a foursquare, a Flipboard és az Instagram kínai változatáról.

0 Tovább

ADADAS, KNIE, BSOS és társaik

Egy múlt heti posztunkban foglalkoztunk már azokkal a viccesnek tűnő hamisítványokkal, amelyek az eredeti márkanevek elferdítésével kerülnek piacra. Most egy hasonló összeállítást ajánlunk a figyelmetekbe. Ezúttal is fotók, de videómontázsban összerendezve.

Néhány gyöngyszem kedvcsinálónak: Nike helyett van itt Knie, Nire és Naik, Dolce&Gabbana helyett Dio & Gomez, illetve Dolce & Bananana, felvonulnak a már már klasszikus számító Adadas és Daiads termékek, és felbukkan a már ismert Sonia és a Polystation is. Az összeállításban külön figyelmet érdemel a Marlboro-ruhás Zalbollae cukorka, a a Sasa-nak álcázott Fanta, a mosolygós Sprite és a Hello Cola!

0 Tovább

xBoy és Bucksstar Coffee: a legviccesebb hamisítványok

Bizonyára többen találkoztatok már olyan logókkal, amelyek első pillantásra erősen hasonlítottak az eredeti márkanévre, de mégsem voltak ugyanazok. Gondolok itt a Daidas cipőkre vagy Niké pólókra. Ma, a korábbi posztunk (Top10: a legmeggyőzőbb hamisítványok) analógiájára folytatjuk a gyűjtést a hamisítványokról, de ezúttal olyan viccesen sikerült koppintásokból szemezgetünk, amelyeknek az előbb említett márkanévferdítés az alapja. Top10 gyűjtésünk ezúttal is szélesen merít: szerepel a listában gyorséttermek, élelmiszerek, kozmetikumok, videojátékok meglepő újítása.

1. A Starbucks két kínai verziója

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek