Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kalóz körökben használatos fogalmak találhatóak a népszerű torrent kliensben

Az elmúlt években a népszerű uTorrent programot fejlesztő BitTorrent Inc. mindent megtett azért, hogy lerázza magáról a kalózkodás vádját, és ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, eddig sikeres is volt az ez irányú munka. A torrentfreak a napokban azonban kalóz kifejezéseket talált a letöltő szoftverben, amik jelentős kérdőjeleket hagynak maguk után.

0 Tovább

Így gazdagodnak az illegális letöltések mögött álló kalózok

Az átlagos illegálisan tartalmakat letöltő felhasználók, talán úgy gondolják, hogy ebben az egészben semmi pénz nincs, hiszen ők ingyen jutnak hozzá az általuk megkívánt anyagokhoz. A valóság azonban, ennél jóval árnyaltabb, hiszen a háttérben állók nem pusztán felebaráti szeretetből osztják meg a legújabb hollywoodi filmeket, sorozatokat, illetve slágereket. Hogy pontosan miért is éri meg fenntartani a fájlcserélő oldalakat? Egy profi kalóz vallomása következik!

0 Tovább

Újra feltűntek a torrent kliensek a Google keresőjében

Pontosabban fogalmazva eddig is megtalálhatóak voltak a Google keresőjében az olyan torrent kliensek, mint a BitTorrent vagy a uTorrent, a népszerű automatikus kiegészítések között viszont mostanáig tiltva voltak, mint ahogy az összes illegális letöltéssel összefüggő kifejezés is. Az elmúlt napokban azonban újra megjelentek a Google keresődobozaiban a kérdéses programok.

0 Tovább

Kivették a kínálatból a csatornát, megugrottak az illegális letöltések

Az amerikai Time Warner kábelszolgáltató augusztus másodikán 3 millió háztartásban kapcsolta le az ország egyik legnépszerűbb hálózatát a CBS-t és annak testvércsatornáit, miután a két cég nem tudott megegyezni az anyagiakon. Maga a lekapcsolás ténye nem lenne túl érdekes, de a hatás, amit kiváltott, nos arról már érdemes beszámolnunk.

0 Tovább

Követi a fájlcserélőket az amerikai netszolgáltató szabadalma

Az amerikai AT&T internetszolgáltató szabadalmaztatott egy forgalomfigyelő rendszert, amely pontosan képes követni a BitTorrenten és más fájlcserélő rendszereken zajló forgalmat. A technológia megmondja, melyik fájl valódi, hányszor, hogyan és ki töltötte le.

A technológia szabadalmi ábrája

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek