Nos, a ZDNet szakértői szerint igen. Az alább bemutatott Macbook Air klónnál a lap szerkesztői legalábbis még soha nem láttak rendesebben összerakott, az eredetire ennél jobban hasonlító készüléket. Éppenséggel itt a No Kamu blogon, különböző tárgykörben összeszedtünk már néhány igen meggyőző utánzatot (legutóbb kb. másfél hete foglalkoztunk vele), és el kell ismerjük, ez is egy igen megtévesztő darab.

Az Airbook névre keresztelt klónra a K.O. Gadget kínálatában bukkantak rá, mint akciós termékre, bár a cikk szerzői erősen kétlik, hogy az e-bolt valaha is eladott volna belőle... Mégis, az eredeti gyártó Apple jogi képviselői vajon mennyi ideig tűrnének meg a piacon egy fényes alma logóval ellátott terméket, ami nem az övék?! Ugye.

A K.O. Gadget egyébként maga is legjobban sikerült másolatként hirdeti termékét, amely 13.3″ HD LED kijelzővel, Windows 7-es operációs rendszerrel üzemel, és amely hűen követi a Macbook Air (egyébként gyönyörű) dizájnját és különös gonddal kialakított illesztéseit. Ez az aprólékosság talán az alábbi összehasonlító fotón érzékelhető leginkább:

Ha további fotókat is néznétek, kattintsatok IDE.

(Via: ZDNet)