Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pocket Monica és Politic Pat

Bugyutábbnál bugyutább verzióban készülnek a hamis játékok a hamisítók üzemeiben. Néha nevetségesek, máskor ijesztőek, és olykor teljesen értelmezhetetlenek. Az alábbi videó szerint például Pokémon politikus lett, a Robotzsaru pedig polgári nevet választott.

0 Tovább

Elektromosság lett a hamis alkoholból

Úttörő projektet valósítottak meg a brit hatóságok Lincolnshire régióban: a körzetben lefoglalt alkoholos italokat újrahasznosították, méghozzá úgy, hogy az italokból elektromosságot állítottak elő. Ezzel a módszerrel társadalmilag hasznossá tehetők az egyébként káros hamisítványok.

Megsemmisítésre váró italos dobozok

0 Tovább

Hamis biztonsági tanúsítványok miatt zártak be két atomreaktort

Általában nem témánk az ilyen típusú dokumentumhamisítás, de a dolog veszélyessége miatt annyira felháborítónak találjuk az esetet, hogy mégis kivételt teszünk. A hír: Dél-Koreában két atomreaktor működését függesztették fel miután kiderült, meghamisították ezek biztonsági tanúsítványait.

Valóban biztonságos? (A kép illusztráció. Forrás: sxc.hu)

0 Tovább

Keményebb eszközökkel a kalózok ellen

Az amerikai szellemi tulajdon védelmére megalakult bizottság (Commission on the Theft of American Intellectual Property) legújabb jelentésében minden eddiginél durvább eszközök bevetésére tett javaslatot a kalózok és a hamisítók ellen.

0 Tovább

Halálosan erős hamis vodkát árusítottak Angliában

Végzetes mennyiségű metanolt tartalmazó hamis vodkára bukkantak tegnap egy áruházban a birminghami hatóságok.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek