Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az utóbbi évek legnagyobb kínai koppintásai

Színes "kis" összeállítással szolgált a Business Insider a napokban, melyben összegyűjtötték az elmúlt pár év legérdekesebb, illetve a legpofátlanabb kínai koppintásait. Ebből a gyűjtésből szemezgettünk nektek.

0 Tovább

Ugató oroszlán a kínai állatkertben

Igencsak meglepődhettek a kínai Louhe city állatkertbe látogatók, amikor a beígért oroszlán helyett, egy tibeti masztiff fogadta őket az egyik kifutón. A Kína Közép-Henan tartományában található állatkert vezetői ugyanis azt gondolták, hogy pár hétre észrevétlenül kicserélhetik az állatok királyát egy kutyára.

0 Tovább

Újabb hamis töltő okozott áramütést!

Bő egy héttel azt követően, hogy bejárta a világsajtót a hír, miszerint halálos áramütést szenvedett egy fiatal kínai nő miközben töltőn lévő iPhone telefonján telefonált, egy újabb hasonló hír került nyilvánosságra. Egy férfi azonos körülmények között szenvedett balesetet. Mindkét esetben felmerült a gyanúja annak, hogy az iPhone készülékek töltője hamis lehetett.

Áramütést okozó hamisítvány?

0 Tovább

Hamis a 40 ezer darab antikvitás a kínai múzeumban!

Kínában a közelmúltban bezártak egy múzeumot miután kiderült, közel 40 ezer darabból álló, hivatalosan antikvitásokat bemutató kollekciója hamisítvány. A 2010-ben megnyitott intézmény császárkori vázáit például modern rajzfigurák ékesítik.

Hamis antikvitás

0 Tovább

Hamis katonai egyenruhák Egyiptomban

Szállítólevele szerint háztartási dekorációs kellékeket tartalmazott a konténer, a röntgen azonban mást mutatott… Az Egyiptomban lefoglalt konténerből hamis katonai bakancsok, sátrak, pisztolytáskák is előkerültek.

Egyiptomi katonák (A kép csak illusztráció.)

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek