Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Több a hamis Lafite Kínában, mint az eredeti!

Kínában 2006 óta tízszeresére nőtt a borimport, ám ahogy a helyi kereslet növekszik, annál több hamisítvány jelenik meg a piacon. A szakértők szerint a Lafite a kínai hamisítók kedvence, még szállodát is elneveztek róla...

Chateau Lafite-Rothschild címke (Forrás: lafite.com)

0 Tovább

Kínai vállalkozó lépne Steve Jobs örökébe

Fekete póló, sportcipő, farmer, technológiai víziók - ismerős? Nem, nem Steve Jobs lépett színpadra, hogy egy újabb csúcstechnológiás mobilt mutasson be, hanem Lei Jun, milliárdos kínai vállalkozó, aki igyekszik magát úgy pozícionálni, hogy a néhai Apple vezér örökébe léphessen.

Lei Jun színpadon

0 Tovább

A hamis malária gyógyszerek története

A hamis malária gyógyszerekről "mesél" az alábbi videó, ami a Juma petíció néven életre hívott, globális gyógyszerhamisítás elleni akció részeként született. A hamis malária gyógyszerek okozta probléma, Magyarországról nézve bármilyen távolinak is tűnik, ahogy a videó is jelzi, még sincs olyan messze, mert megszüntetésében nekünk is részünk lehet!

0 Tovább

Kínai rabszolgák gyártották a hamis Chanelt Oroszországban

Gyakorlatilag rabszolgasorban élt és dolgozott az a 100 kínai munkás, akik egy Oroszországban leleplezett hamisító üzemben gyártották a hamis Chanel cipőket. A helyszínen 3600 pár hamis lábbeli került elő.

0 Tovább

Pelenka és egészségügyi betét hamisítók buktak le Kínában

Közel húsz millió darab kész és félkész hamisítványt foglaltak le a kínai hatóságok, amikor őrizetbe vettek 43, pelenkák és női higiénés termékek hamisításával gyanúsított személyt.

Februárban indult az akció, amelynek eredményeként a gyermekeknek és nőknek szánt higiénés termékeket, pelenkákat és egészségügyi betéteket hamisító üzemeket leleplezték.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek