Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azonnal lekapcsolják a kalózkodó egyetemistákat

Határozott és szigorú irányt követ az Illinois-i egyetem, ha hallgatói kalózkodásáról van szó: az első panasz után megvonják az internetelérést azoktól, akik illegálisan töltenek le.

0 Tovább

Hollywoodi filmek kínai módra

Számos "szemet gyönyörködtető" hamisítványt láttunk már, de az alábbi képsorozat mégis egészen megdöbbentő. Ma a kínai fogyasztóknak szánt kalóz DVD borítókat mutatunk, amelyek hol ostoba elírásokkal vannak tarkítva, másutt más filmekből átvett karakterekkel próbálják még vonzóbbá tenni a produkciót.

Scarlett Johansson igen szép elismeréseket kapott az Elveszett jelentés című filmben nyújtott alakításáért, ahogy partnere, Bill Murray is. Viszont mit keres a filmben Dustin Hoffman és miért visel cilindert?

0 Tovább

Berlinben debütál a TPB film

A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) programjában mutatják be a The Pirate Bay alapítóiról készített dokumentumfilmet. A vetítéssel egy időben digitális premiert is terveznek az alkotók.

0 Tovább

Cseh kalózokkal pereskedik a LEGO

A cseh Kalózpárt ellen szerzői jogi és védjegyjogi jogsértés miatt indított pert a LEGO miután a mozgalom tagjai az építőjáték figuráit használták egy tavalyi kampányvideóban.

0 Tovább

Letölteni szabad, szemetelni nem!

Magatartási normákról kérdezte az ausztrálokat az Adelaide Now című online magazin egy felmérés során, amelyből kiderül, a válaszadók nem ítélik el feltétlenül az ittas vezetést vagy az illegális letöltést, a szemetelést azonban igen.

Érdekes képet fest az ausztráliai Adelaide-ben élők erkölcseiről az a felmérés, amelynek során 1700 válaszadót kérdeztek meg megadott témákban. Az adatok szerint bizonyos kérdésekben enyhébb, másokban szigorúbb elveket vallanak a helyiek.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek