Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékos tájékoztató kampányt indított a Canon

Gyakori probléma, hogy az interneten a legjobb árakra vadászó fogyasztók már-már túlságosan is jó ajánlatokat találnak a különböző hirdetési portálokon, amelyekről nem tudják eldönteni, hogy eredeti termékeket takarnak vagy olcsó hamisítványokat. A fényképezők és nyomtatók gyártására szakosodott Canon éppen ezért indított vásárlóinak egy játékos tájékoztató kampányt, amiből minden érdeklődő számára kiderülhet, hogy mire érdemes odafigyelni, ha eredeti Canon termékeket szeretnének.

0 Tovább

Messi és Jolie egy csapágyhamisítás elleni reklámban?

Valószínűleg az egyik legfurább hamisítás elleni kampányfilm az URB Group hamisítás elleni kisfilmje, amit valaha láttunk. Vajon a háziasszonyok tényleg a csapágyas konyhai eszközök miatt morcosak? Mit keres Lionel Messi, Angelina Jolie és Jason Statham egy csapágy reklámban és vajon fizettek nekik ezért?

A hamis csapágyak veszélyeire hívná föl a figyelmet az URB Group hamisítás elleni kampányfilmje, amelyre az imént bukkantunk rá a legnagyobb videómegosztó portálon. A kisfilm két ötlettel is operál, amik önmagukban jók lehetnének, de az egész produkció mégis zavaros és nagyon fura.

0 Tovább

A hamis malária gyógyszerek története

A hamis malária gyógyszerekről "mesél" az alábbi videó, ami a Juma petíció néven életre hívott, globális gyógyszerhamisítás elleni akció részeként született. A hamis malária gyógyszerek okozta probléma, Magyarországról nézve bármilyen távolinak is tűnik, ahogy a videó is jelzi, még sincs olyan messze, mert megszüntetésében nekünk is részünk lehet!

0 Tovább

Interneten alkudozó kereskedőkkel kampányol a holland vámhatóság

Speciálishirdetési technikát alkalmaz új internetes kampányában a holland vámhatóság, amelyben a nyaralni induló hollandok figyelmét kívánják felhívni arra, mit nem vihetnek haza szuvenírként. A retargetálás segítségével a nyaralási lehetőségek iránt böngésző netezőknek újabb és újabb kedvező ajánlatot tesznek az illegális portékát kínáló kereskedők.

0 Tovább

Petíció a hamis malária gyógyszerek ellen!

A Dutch Malaria Foundation szerint minden ötödik percben meghal egy gyermek a hamis malária elleni gyógyszerekkel való kezelés eredményeként. Az alapítvány petíciót indított a hamisítványok gyártása ellen, amelyben követeli, hogy a nemzeti kormányok szenteljenek nagyobb figyelmet a problémának.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek