Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismert márkák koppintásával provokálnak a német kalózok

Provokatív plakátokkal készült a 2013. januári tartományi választásokra a német Kalózpárt Alsó-Szászországban. Kreatívjaik ismert márkák színeit és logóját koppintják, igazodva ezzel a párt szabad megosztást hangsúlyozó elképzeléséhez.

0 Tovább

Ha egyforma a doboz, hogyan teszel különbséget?

Sok kormány és egészségügyi szervezet sokféleképpen próbálkozott már azzal, hogy a lakosság körében visszaszorítsa a dohányzást. A dobozokra elhelyezett szöveges, majd képes figyelmezetések után a legújabb ötlet, hogy a csomagolást márkától függetlenül tegyék egységessé.

Ilyenek lesznek a dobozok Ausztráliában

0 Tovább

Republikánus kampányhirdetés fut a Pirate Bay-en!

A kanadai kormány hirdetését követően újabb politikai tartalmú hirdetés bukkant fel a The Pirate Bay oldalán: az elnökválasztási kampányban a republikánus jelöltet támogató szervezet futtat Obama ellenes reklámot.

Obamát támadó kampányhirdetés balra

0 Tovább

Kínai hamisításról vitáznak az elnökjelöltek

Korábban nem nagyon volt rá példa, hogy a kalózkodás és a hamisítás kampánytéma legyen, ám az elnökjelölt Mitt Romney Kínát ostorozva most beemelte a retorikába. Obama persze visszavágott.

Obama vs Romney (Kép forrása: Politico)

2 Tovább

Ne vegyen bizonytalan forrásból származó növényvédőszert!

A Növényvédőszer-gyártók és Importőrök Szövetsége Egyesülete ismét kampányt indított a hamisított vagy illegálisan forgalmazott növényvédőszerek használata ellen. Alább a szervezet kampányplakátja látható a gazdák számára adható legfontosabb betartandó tanácsokkal.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek