Március 18-a és 25-e között kilencven darab egyedi táskára lehet licitálni az eBay oldalán, amelyet kilencven dizájner tervezett az aukciós oldal You Can’t Fake Fashion című kampányához.

90 dizájner - 90 táska (Kép forrása: WWD)

A harmadik alkalommal meghirdetett You Can’t Fake Fashion célja, hogy felhívja a vásárlók figyelmét a hamisítványok jelenlétére és ezek elkerülésének fontosságára, valamint a kreatív alkotók munkájának tiszteletére ösztönözzön.

  

Alice + Olivia tervezése punkos, BCBGMAXAZRIA dizájnja átlátszó

  

Kate Spade rózsaszín darabot álmodott, Lisa Perry pöttyöset

Az eBay az amerikai divattervezőket képviselő Council of Fashion Designers of America (CFDA) együttműködésével terveztette meg a táskákat: 90 dizájner 90 darab, a tervezők saját stílusát követő egyedi táskát álmodott meg. A kezdeményezésben olyan illusztris alkotók vettek részt, mint Carol ina Herrera, Diane von Furstenberg, Tory Burch, Kate Spade, a Ralph Lauren, a Converse vagy a Tommy Hilfiger tervezői.

 

Emily Current & Meritt Elliott egy antikváriumból, Tory Burch az indián kultúrából merített ihletet

A dizájner táskákat, amelyekben közös a You Can’t Fake Fashion felhívó felirat elhelyezése tavaly szeptemberben, a New York-i divathéten mutatták be az alkotók, ám értékesítésükre csak most kerül sor. A divatrajongók március 25-éig licitálhatnak a táskákra. A licitek 100 dollárról indultak. A bevételt a CFDA jótékonysági szervezete, a CFDA Foundation kapja.

(Via: Forbes, Képek forrása: eBay)