Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Játékos tájékoztató kampányt indított a Canon

Gyakori probléma, hogy az interneten a legjobb árakra vadászó fogyasztók már-már túlságosan is jó ajánlatokat találnak a különböző hirdetési portálokon, amelyekről nem tudják eldönteni, hogy eredeti termékeket takarnak vagy olcsó hamisítványokat. A fényképezők és nyomtatók gyártására szakosodott Canon éppen ezért indított vásárlóinak egy játékos tájékoztató kampányt, amiből minden érdeklődő számára kiderülhet, hogy mire érdemes odafigyelni, ha eredeti Canon termékeket szeretnének.

0 Tovább

Hamis aranytömbök bukkantak fel New Yorkban

Úgy tűnik, hogy még a legmenőbb manhattani ékszerészek sem készültek fel eléggé a hamisítók ellen, ugyanis az egyik nagy hagyományokkal bíró manhattani ékszerüzlet tulajdonosát sikeresen átejtette egy másik kereskedő. A hamisító a 18 000 dolláros 10 unciás aranytömb helyett egy néhány dolláros értékű arannyal bevont volfrám tömböt adott el a gyanútlan ékszerésznek.

0 Tovább

11 „alternatív” Harry Potter könyv Kínából

Kínában roppant népszerűségnek örvend J. K. Rowling nagyszabású regényfolyama a Harry Potter. Éppen ezért gondolhatta úgy néhány helyi szerző, hogy nem hagyják veszni az üzleti lehetőséget, és kiegészítik az eredetileg hétkötetes történetet még néhány sztorival, persze mindenféle egyeztetés, vagy jogdíj megfizetése nélkül. Az 11 Points válogatása következik a legfurcsább kínai Harry Potter könyv-koppintásokról.

3 Tovább

Több mint 77 000 hamis vodkásüveget semmisítenek meg Szingapúrban

A szingapúri vámhatóságok 77 850 lefoglalt, hamis Smirnoff márkajelzésű üveget adott át a márka jogos tulajdonosának, a Diageo-nak. Az illegális másolatokat még tavaly júniusban foglalták le, azonban csak most kerülhet sor az üvegek végső megsemmisítésére.

0 Tovább

Sok finn esik áldozatul az interneten kereskedő hamisítóknak

Az északi országban egyre nő azoknak a száma, akik véletlenül, vagy akár szándékosan vásárolnak hamis termékeket online.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek