Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Homer Simpson, az illegális fájlletöltő

Az Egyesült Államok legkedveltebb és legsikeresebb rajzfilmsorozatának, a Simpson családnak a legutóbbi része nem másról szólt, mint a szerzői jogi visszaélésekről. Az adás teljes egészében ezzel a problémakörrel foglalkozott.

0 Tovább

Már a harmadik amerikai államban szigorodnak a hamis légzsákokkal kapcsolatos törvények

Az egyesült államokbeli Connecticut és New York után már Ohio-ban is bűncselekménynek minősül a hamis légzsákok gyártása, importálása és forgalmazása.

0 Tovább

A mobilalkalmazások sincsenek biztonságban

A mobilalkalmazások piacán is súlyos problémát okoz a hamisítás, figyelmeztet egy amerikai tanulmány. A legnépszerűbb androidos és iOS-es programok többségét már lekoppintották.

0 Tovább

A Reszkessetek, betörők! volt a sláger karácsonykor a szerzői jogok megsértői körében

A CEG TEK International által közölt jelentés szerint az ünnepek alatt a Macaulay Culkin főszereplésével forgatott klasszikusnak számító vígjáték volt a legkeresettebb az illegális fájlletöltők körében. A szervezet egy toplistát is összeállított a legtöbbször illegálisan letöltött karácsonyi filmekről.

0 Tovább

Borzasztó koppintáshoz még szörnyűbb reklám dukál

Sokat gondolkodtunk, hogy miképpen zárhatnánk méltóan a blog 2013-as évét, aztán minden tervezést felülmúlóan egyszer csak szembe jött velünk az alábbi videó, és rögtön tudtuk, hogy megvan amit kerestünk! Egyszer már beszámoltunk a legújabb iPhone koppintásáról a Goophone-ról, azonban úgy tűnik hogy trónfosztás történt a legotrombább másolatok trónján, mivel a japán Iosys a napokban piacra dobta Iophone 5 néven az iPhone 5c ihletésű telefonját. A folytatásban megnézhetitek a szörnyű készülék még borzalmasabb reklámját!

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek