Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lefolyóból kerültek elő a hamis pókerzsetonok

Különös módon oldódott meg az Atlantic Cityben zajló pókertornán felfedezett hamis zsetonok ügye, amelyről mi is beszámoltunk a múlt héten. Történt ugyanis, hogy a verseny leállítását követően az egyik patinás városi szállóban, a Harrah's -ban váratlanul eldugult az egyik szoba lefolyója. Ez még nem is lett volna különösebben szokatlan a hotelben, a dugulás okán azonban a sokat látott karbantartók is meglepődtek. A csatorna ugyanis tele volt a Borgata kaszinó logójával ellátott pókerzsetonokkal.

0 Tovább

Lopott forgatókönyvből készíthetett sorozatot a Fox tévétársaság

Két forgatókönyvíró bírósághoz fordult szerzői jogaik megsértése miatt, mivel szerintük az ő forgatókönyvük alapján készül az Amerikában nagy sikerrel futó New Girl (Új lány) című tv sorozat. A bíróság döntésére várnak a gyártás leállítására, valamint nyilvános bocsánatkérést is követelnek.

0 Tovább

Zeneszolgáltatást indít Kim Dotcom

A hírhedt MegaUpload alapító az immáron legális alapokon nyugvó Mega fájlmegosztó után a zeneszolgáltatói piacon is megvetné a lábát, a napokban ugyanis elindította Baboom névre hallgató oldalát. Igaz, hogy az online boltban egyelőre még csak egyetlen album, a sajátja található és az is ingyenesen tölthető le.

0 Tovább

Elmaradt a pókerverseny a hamis zsetonok miatt

Egy 2 millió dolláros pókertornát kellett a helyi játékfelügyeletnek leállítania a hétvégén az Egyesült Államok második legnagyobb kaszinóvárosában, Atlantic Cityben, mivel néhány játékosnál hamis zsetonokat találtak.

0 Tovább

A sokat másolt táskakészítő fantasztikus fricskája a hamisítóknak

Általában ha egy vállalat azt tapasztalja, hogy hamisítják a termékeiket a hatóságokhoz fordul segítségért, és jogi úton próbálja megvédeni magát. A Saddleback Leather Co., főleg luxustáskákat készítő cég vezérigazgatója viszont egészen más megközelítést választott a visszavágásra. Dave Munson egy 12 perces YouTube videóban oktatja a hamisítóknak, hogy hogyan is kellene "minőségi" módon lemásolni a termékeiket.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek