Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akár 20 évet is kaphat a borhamisító

Rudy Kurniawan a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott, borritkaságokkal foglalkozó kereskedőjét ma hivatalosan is bűnösnek találta a manhattani bíróság. A férfi olcsó borokat adott el drága márkák üres palackjaiba töltve vagy drága borok hamis címkéivel ellátva.

0 Tovább

Az amerikai telekommunikációs óriás új szabadalma végleg megállíthatja az illegális letöltőket

Az Egyesült Államok legnagyobb internetszolgáltatójának számító AT&T olyan technológiát jegyeztetett be szabadalomként, amellyel a jövőben könnyen kiszűrhetővé válnak majd a fájl-megosztók a hálózatukból.

0 Tovább

Nanotechnológia segíthet kiszűrni a hamis gyógyszereket

A Macquarie Egyetem kutatói feltaláltak egy újfajta nanokristályos technológiát, aminek a segítségével a jövőben könnyen kiszűrhetővé válhatnak a hamis gyógyszerek. A "t-Dots" névre keresztelt részecskék széles körben alkalmazhatóak lesznek, akár a rákos betegségek diagnosztizálását is megkönnyíthetik.

0 Tovább

Törölte a Chrome bővítménytárából a torrenttel összefüggésbe hozhatóakat a Google

Szerzői jogi aggályokra hivatkozva jelentős takarítást végzett a keresőóriás Chrome névre hallgató böngészőjének bővítménytárában. Olyan kiegészítéseket tiltottak le, amelyek összefüggésbe hozhatóak a nagy torrent oldalakkal, mint amilyen például a Pirate Bay.

0 Tovább

Hamarosan teljesen eltűnnek a szerzői jogokat sértő videók a kínai internetről

A korábban a szerzői jogokat sértő tartalmak valódi mennyországának számító kínai video-megosztó oldalak, a Youku, a Baidu, a Sohu és a Tencent lassanként mind megtisztulnak az illegális tartalmaiktól. Az ok meglehetősen prózai, a szolgáltatók rájöttek, hogy anyagilag is jobban járnak, ha a törvényes utat választják.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek