Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Százezer életet követel évente Afrikában a gyógyszerhamisítás

Közös nyilatkozatot fogadott el négy afrikai ország first ladyje: erősítik az együttműködést az egyre terjedő gyógyszerhamisítás elleni harcban.

0 Tovább

Itthon is elindul a Spotify

Várhatóan holnap délben Magyaroroszágon is megnyitja kapuit a világ legnagyobb internetes zeneszolgáltatója a Spotify. A régen várt streaming oldal különlegessége, hogy ingyenesen is használható.

1 Tovább

Tesztfázisba lépett az európai szellemitulajdon-figyelő adatbázis

Az Európai Unió vámhivatalai elkezdték tesztelni azt a rendszert, amelynek segítségével a szellemi tulajdon jogosultjai könnyebben érvényesíthetik jogaikat.

0 Tovább

Arcátlan rajzfilm-koppintások

Érdekes válogatásra bukkantunk az egyik nagy képmegosztó portálon. Olyan filmek plakátjait, illetve DVD borítóit gyűjtötte össze az egyik felhasználó, amelyek egyértelműen valamelyik nagy sikerű, széles körben ismert produkció farvizén próbálnak meg elevickélni. Az arcátlan produkciók készítői a megtévesztésig hasonló címválasztással, kinézettel és történetvezetéssel próbálják kihasználni a filmiparban kevésbé járatos DVD vásárlókat, illetve streaming szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználókat. "Utángyártott" animációs filmek a folytatásban!

0 Tovább

Több mint 700 hamisítványokat forgalmazó oldalt kapcsoltak le

Nagy sikerrel zárult a negyedik alkalommal megszervezett Project Cyber Monday néven futó nemzetközi akció. A hong kongi, az európai és az amerikai hatóságok több mint 700 hamisítványt forgalmazó oldalt kapcsoltak le egyszerre.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek