Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez lenne a valaha volt legijesztőbb kalózkodás elleni kampányfilm?

Új kalózkodás elleni kampányfilmmel jelentkezett a brit Federation Against Software Theft (FAST). A horrorfilmes képi elemekkel operáló kisfilmet határozottan ijesztőnek szánják, kérdés, hogy valóban az-e.

0 Tovább

Törölték az európai felhasználók Megaupload fájljait

Twitter bejegyzések sorozatában ostorozta Kim Dotcom a LeaseWeb szerverszolgáltatót, miután kiderült, hogy utóbbi törölte a Megaupload által korábban bérelt 630 szerver tartalmát. A szolgáltató szerint egy évig senki nem mutatott érdeklődést a szerverek iránt, a cégnek viszont komoly anyagi teher ezek bevétel nélküli fenntartása.

0 Tovább

Először kapcsolnák le francia internetező internetkapcsolatát

Furcsa időzítéssel, első alkalommal rendelte el a francia bíróság, hogy kalózkodás miatt átmenetileg függesszék fel egy internetező internetelérést. Az időzítés azért szokatlan, mert a közelmúltban derült ki, hogy a kormány megszüntetné a kalózkodás szankcionálásának ezen lehetőségét.

0 Tovább

Gumibabás, pucér performansz a kalózkodás ellen

Szokatlan módon próbálták kínai egyetemi hallgatók felhívni a figyelmet a kalózkodás zeneiparra gyakorolt káros hatására. Gumibabával, szemérmüket épphogy takarva tiltakoztak, ám a művészi performansznak titulált akciót megakadályozták az egyetem biztonsági őrei.

"Tiltakozó" kínai egyetemisták

0 Tovább

Máris rekordot döntött a Trónok harca évadzáró epizódja

Az amerikai HBO vasárnap este vetítette a nagy sikerű Trónok harca sorozat harmadik évadának befejező epizódját. Az évadzáró rész azonnal felkerült a netre, és rögtön új kalózkodási rekordot állított fel: a sugárzást követő néhány órán belül már 170 ezren osztották meg szimultán a kalózfájlt a BitTorrent rendszerén.

0 Tovább

nokamu

blogavatar

Blog a hamisításról, kalózkodásról, jog- és fogyasztóvédelemről.

Utolsó kommentek