Megszégyeníti a Ferrari nevet - írja a Technabob cikkében arról a hamis mobiltelefonról, amelyet a sportkocsi formatervezésébe öltöztettek. El kell ismerjük, tényleg rémes, ráadásul nehezen tudjuk elképzelni, hogy a szuperokos telefonok dominálta piacon ki az, aki ezt megveszi.

Bár első pillantásra azt hihetnék, gyerekjátékról van szó, ezek, legalábbis a hirdetés szerint, ténylegesen működő mobiltelefonok. A leírás szerint a készülék két SIM kártyát tud kezelni, van benne FM-rádió és MP3 lejátszó, MP4-ben rögzít képet és hangot, és bár csak 100 smst tud tárolni, lehet rajta Facebook-ozni is.

A védjegyjogi jogsértésen túl azért a készülék leírása is erősen sántít. Először is láthatóan nincs QWERTY billentyűzete, pedig a leírás szerint van, másrészt legalábbis fura egy ilyen készülék esetében egy 200 lacpixel felbontású kamera... Oké, mostanáig mi se tudtuk, mi az a laxpixel, de EZEN oldal kalkulációi szerint ez 20 (!) megapixelnek felel meg, ilyet talán még a legjobb okostelefonok se nagyon tudnak...

(Via: Technabob)